’EL SO DE L’ABOCADOR’, RESONANTE BASUBAND (PAÍS VALENCIÀ)

El so està a tot arreu: llaunes, caixes, fustes, xapes i més objectes quotidians es reuneixen en l’escenari entre les mans dels luthiers salvatges de Ressonant. Amb aquests instruments musicals construïts amb residus i objectes quotidians intenten mostrar que la música és un art que pot estar a l’abast de totes i, al mateix temps, generar una consciència sobre la gestió dels residus i els models de consum.

Un concert únic interpretat amb més de 30 instruments diferents amb una gran varietat de timbres i ritmes. Guitarres construïdes amb caixes de fruites, metal·lòfons realitzats amb tubs de coure, flautes de PVC, una bateria de bidons, tests i paelles, violins i kalimbes que ressonen en llaunes de conserva, un baix elèctric fet a partir d’un llistó de fusta recollit del contenidor… Tot això dona com a resultat cançons de composició pròpia i de caràcter poètic i festiu, amb les quals viatjarem per diferents estils de música: àrab, rumba, blues, ritmes llatins, buleria…

Un espectacle per a totes les edats que sorprendrà, farà ballar, cantar i mostrarà una visió de la música única i original.

Vídeo

Tots els públics

Entrada: 5€ anticipada / 7€ taquilla Abonament dos espectacles: 8€ anticipada / 10€ taquilla

Tipus:

Música, Teatre

Espai:

Teatre del Raval (sala)

Data i horari:

Dissabte 15
19h00

Preu:

5€

VAL